Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Geprinte folies voor de sign- en reclame branche

Over Pike Printings

Heb je geen eigen printer, beperkte opslag of wil je geen voorraad? Of wil je liever niet investeren in (dure) printers? Daarom bestaat Pike Printings!

Pike Printings is een betrouwbare business-to-business partner in printwerk, gespecialiseerd in de sign- en reclamebranche. Wij leveren geprinte folies voor de wederverkoop met een inkoopvoordeel tot wel 30%. Bestel eenvoudig en snel jouw printwerk via onze website. Nadat je Pike Member bent geworden via onze website kun je jouw ontwerp uploaden, de juiste materialen kiezen en een prijs aanvragen. Binnen een uur heb je een offerte en na goedkeuring staat jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending.

Pike Printings verzorgt de gehele productie in eigen huis waardoor wij de volledige controle hebben over de kwaliteit van de producten. We maken gebruik van de nieuwste technieken en beschikken over gloednieuwe printers waarmee wij een constante kwaliteitsbeheersing en een snelle levering garanderen.

Bij Pike Printings kunnen wij jouw ontwerp printen, lamineren, snijden en pellen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plakken! Zo simpel is het.

Pike machine

Word Pike member

Word member en ontvang jouw 10% startersvoordeel!

Naar aanmelden

Word member en ontvang jouw 10% startersvoordeel!

Word member