Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Instore reclame

Instore reclame is een essentieel onderdeel voor een bedrijfspand of winkel. Pike Printings print al jouw muurstickers, raamstickers en vloerstickers op hoogwaardig vinyl.

Laat je ruimte leven met muurstickers en raamstickers

Met muurstickers en raamstickers tover je elke ruimte om tot een unieke plek. Het is de ideale oplossing om de juiste sfeer te creëren in een kantoor, ontvangstruimte, showroom of restaurant. Daarnaast creëer je met de raamstickers van Pike Printings privacy in verschillende ruimtes. Je hebt de keuze uit de 3M™-lijn, Orajet® en Avery folies. De 3M™-lijn is van bijzondere kwaliteit en heeft een levensduur van ongeveer zeven jaar. De folies Orajet® en Avery zijn goedkopere opties met een levensduur van ongeveer vier tot vijf jaar.

Een heldere bewegwijzering voor je bezoeker

Met een heldere bewegwijzering leidt je bezoekers eenvoudig in de juiste richting binnen een bedrijfspand of op een evenement. Pike Printings print letters en beeldmerken op hoogwaardig zelfklevend vinyl voor zowel permanente toepassingen als tijdelijk gebruik. Kies jij voor bewegwijzering op ramen, wanden of de vloer?

Direct opvallen met vloerstickers

Met vloerstickers trek je direct de aandacht van het publiek. Het is dé ideale vorm van reclame om een boodschap onder de aandacht te brengen in een winkel, op een beurs of evenement. Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers en daarom is het belangrijk dat deze slijtvast en van goede kwaliteit zijn. Daarvoor ben je bij Pike Printings aan het juiste adres.

Vinylstickers voor een effectieve boodschap

Vierkant, rond, driehoekig of een andere vorm, vinylstickers zijn in heel veel vormen en maten te bestellen. Daarnaast kies je zelf welke afwerking voor jou de beste is. Bekijk in onze aanlevertool alle mogelijkheden en kies de beste voor jou.

Exclusief voor resellers

Wij willen geen concurrent van onze klanten zijn maar partner. Daarom leveren wij niet aan de eindklanten, maar exclusief aan resellers. Ben jij reseller? Wordt dan Pike Member via onze website en upload jouw ontwerp via onze unieke aanlevertool. Hier selecteer je de juiste materialen en vraag je een prijs aan. Binnen een uur heb je al een offerte en na goedkeuring staat jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plakken! Zo simpel is het.

Bestellen?

Ga naar ons bestelformulier en geef je wensen aan!

Naar bestellen

Word member en ontvang jouw 10% startersvoordeel!

Word member