Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Carwrapping

Carwrap folie nodig? Bij Pike Printings kun je alle vormen van reclame voor een wagenpark laten printen. Of je nu een auto, motor, scooter, rally auto of kartwagen wilt plakken, Pike Printings print jouw folie in hoogwaardige kwaliteit.

Carwrapping: Het rijdende visitekaartje voor bedrijven

Is jouw klant veel onderweg te vinden? Carwrapping is de ideale manier om als bedrijf zichtbaar te zijn! Het is een doeltreffende manier om de naamsbekendheid van bedrijven te vergroten. Voorzie auto’s, scooters, motoren en andere voertuigen volledig van logo’s, afbeeldingen en andere uitingen met carwraps en het zijn rijdende visitekaartjes voor jouw klant. Bijkomend voordeel is dat de lak van het gewrapte voertuig volledig beschermd wordt.

Carwrap folie

Carwrap folie is de ideale oplossing voor voertuigen. Je voorziet een geheel wagenpark van een volledige make-over en er is niets meer terug te zien van de oorspronkelijke ondergrond van de voertuigen. Het gebruik van carwrap folie is de perfecte manier om een huisstijl door te voeren in je wagenpark of om op een bijzondere wijze een campagneboodschap te communiceren.

De mogelijkheden zijn oneindig

Wil je iets anders dan standaard carwrapping? Met de full colour prints van Pike Printings kun je van elk voertuig maken wat je maar wilt. Bij het printen van onze folies zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt kiezen voor printen op permanente polymeer of gegoten folie die jarenlang meegaat. Al onze folies zijn te bedrukken in full colour en verkrijgbaar in wit en transparant. Na het printen kunnen we de folie voorzien van een UV-werende glans of mat laminaat voor de ultieme bescherming en jarenlang probleemloos plezier.

Exclusief voor resellers

Wij willen geen concurrent van onze klanten zijn maar partner. Daarom leveren wij niet aan de eindklanten, maar exclusief aan resellers. Ben jij reseller? Wordt dan Pike Member via onze website en upload jouw ontwerp via onze unieke aanlevertool. Hier selecteer je de juiste materialen en vraag je een prijs aan. Binnen een uur heb je al een offerte en na goedkeuring staat jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de carwrap folie plakken! Zo simpel is het.

Autosticker

Bestellen?

Ga naar ons bestelformulier en geef je wensen aan!

Naar bestellen

Word member en ontvang jouw 10% startersvoordeel!

Word member