Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Buitenreclame

Bij Pike Printings printen wij diverse folies voor buitenreclame. De folies van Pike Printings zijn geschikt voor diverse buiten toepassingen. Zoek je de perfecte oplossing om een huisstijl op een kantoor of bedrijfspand aan te brengen? Wil je een gevel opvrolijken met mooie beelden of een logo aanbrengen op reclamebord? Met de folies van Pike Printings is het allemaal mogelijk.

Trek de aandacht met unieke raamstickers

Creëer privacy in verschillende ruimtes of trek de aandacht van voorbijgangers met buitenreclame. Als je unieke raamstickers besteld bij Pike Printings heb je de keuze uit de 3M™-lijn, Orajet® en Avery folies. De 3M™-lijn is van bijzonder hoge kwaliteit en heeft een levensduur van ongeveer zeven jaar. De folies Orajet® en Avery zijn goedkopere opties met een levensduur van ongeveer vier tot vijf jaar.

Zien en gezien worden met one way vision folie

Met one way vision folie benut je advertentieruimte, zoals een etalage of een glazenwand, optimaal zonder het zicht te belemmeren. Je hebt de mogelijkheid om van binnen naar buiten te kijken maar niet andersom. Deze raamfolie wordt veelal toegepast op voertuigen, gebouwen en in winkels.

Reclameborden

Wil je de aandacht trekken met reclameborden? Kies ervoor om jouw uiting met de vinylstickers van Pike Printings te communiceren en je bent verzekerd van goede kwaliteit. Reclameborden zie je zowel binnen als buiten bij bijvoorbeeld evenementen, op sportvelden en langs de snelweg. Waar het reclamebord ook staat, laat je boodschap eruit springen met onze vinylstickers. Onze vinylstickers hebben een lange levensduur, dus uitermate geschikt voor buitengebruik.

Exclusief voor resellers

Wij willen geen concurrent van onze klanten zijn maar partner. Daarom leveren wij niet aan de eindklanten, maar exclusief aan resellers. Ben jij reseller? Wordt dan Pike Member via onze website en upload jouw ontwerp via onze unieke aanlevertool. Hier selecteer je de juiste materialen en vraag je een prijs aan. Binnen een uur heb je al een offerte en na goedkeuring staat jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plakken! Zo simpel is het.

Shutterstock 648613507

Bestellen?

Ga naar ons bestelformulier en geef je wensen aan!

Naar bestellen

Word member en ontvang jouw 10% startersvoordeel!

Word member