Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Autostickers bestellen?

Autostickers bestellen? Bij Pike Printings ben je aan het juiste adres om alle vormen van reclame voor een wagenpark te laten printen. Of je nu een auto, motor, scooter, rally auto of kartwagen wilt bestickeren, Pike Printings print jouw autostickers in hoge kwaliteit. Onze auto stickers worden door ons bedrukt met jouw eigen ontwerp. Ze hebben een lange levensduur en tasten de lak van je auto niet aan.

Bereik je doelgroep met autostickers

Ben je veel onderweg te vinden? Dan zijn autostickers een goede keuze om als bedrijf zichtbaar te zijn! Het is een doeltreffende manier om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Voorzie auto’s, scooters, motoren en andere voertuigen van logo’s, afbeeldingen en andere uitingen met autostickers in dezelfde stijl en het zijn rijdende visitekaartjes voor jouw bedrijf.

Autostickers of Carwrap folie

Wil je niet een deel, maar juist het gehele voertuig om toveren? Dan is carwrap folie de ideale oplossing. Je voorziet een geheel wagenpark van een volledige make-over en er is niets meer terug te zien van de oorspronkelijke ondergrond van de voertuigen. Het gebruik van carwrap folie is de perfecte manier om een huisstijl door te voeren in je wagenpark of op een bijzondere wijze een campagneboodschap te communiceren.

Oneindige mogelijkheden

Bij het printen van onze folies zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt kiezen voor printen op monomeer folie voor tijdelijke autobelettering, dit is ideaal voor reclamecampagnes. Of kies je voor een permanente polymeer of gegoten folie die jarenlang meegaat? Al onze folies zijn te bedrukken in full colour en verkrijgbaar in wit en transparant. Na het printen kunnen we de folie voorzien van een UV-werende glans of mat laminaat voor de ultieme bescherming.

Exclusief voor resellers

Wij willen geen concurrent van onze klanten zijn maar partner. Daarom leveren wij niet aan de eindklanten, maar exclusief aan resellers. Ben jij reseller? Wordt dan Pike Member via onze website en upload jouw ontwerp via onze unieke aanlevertool. Hier selecteer je de juiste materialen en vraag je een prijs aan. Binnen een uur heb je al een offerte en na goedkeuring staat jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plakken! Zo simpel is het.

Shutterstock 715489042

Bestellen?

Ga naar ons bestelformulier en geef je wensen aan!

Naar bestellen

Word member en ontvang jouw 10% startersvoordeel!

Word member